Курс Food & Drink
Цей курс розроблено для діючих працівників туристичної галузі. З легкістю адаптується під онлайн/офлайн формат. Базова програма наведена нижче. Конкретна програма кожного курсу прописується під запити кожної групи слухачів.
Заняття 1
Гастротуризм як наслідок смаку до життя, любові до пригод і як наслідок — любові до смачної їжі
- Види гастрономічного туризму.
- Література.
- Аналіз і перспективи ринку гастрономічного туризму:
– в світі;
– в Україні. - Рекомендації з безпеки гастрономічніх турів (WFTA + власний досвід + пандемія).
- Аналіз Звіту 2020 State of the Food Travel Industry report.
Заняття 2
Підбір локацій
- Ресторанні рейтинги, премії.
- Гастрономічні тури за кордоном. Приклади.
Заняття 3
Робота з текстами, описами
- Фудблогінг.
- 13D.
- Гастрономічні українські ТВ Шоу, блоги, ЗМІ.
- Рекомендована література.
Дегустація пиво / вино / сир (Онлайн/Офлайн)
Заняття 4
Фінансові моделі
- Робота з партнерами.
- Ролі в екскурсійному бізнесі.
- Платіжні системи.
Заняття 5
Маркетинг. Просування
5К: Product. Price. Place. Promotion. People
- Власні площадки (сайт, сторінки в соцмережах);
- Реклама Facebook, Instagram;
- Запрошення;
- Репости по групам;
- Репости по партнерам;
- Сторіз;
- Партнерські майданчики поза соціальний мереж;
- Месенджери;
- Розсилки агентам.
Заняття 6
Постановка завдання підсумкового проекту
Дегустація пиво / вино / сир (Онлайн/Офлайн)
Індівідуальна постановка завдання та обговорення підсумкового проекту.
- Скласти гастрономічний тур / екскурсію;
- Зробити його опис;
- Підготувати зображення для фб, Інста і тд;
- Розрахувати вартість;
- Скласти комерційну пропозицію партнерам.
Заняття 7
Захист проектів слухачів
- Аналіз проектів.
- Завдання на доопрацювання.
Заняття 8
Аналіз доопрацьованих проектів
- Підведення підсумків курсу.
- План подальших кроків.