Курс Food & Drink

Цей курс розроблено для діючих працівників туристичної галузі. З легкістю адаптується під онлайн/офлайн формат. Базова програма наведена нижче. Конкретна програма кожного курсу прописується під запити кожної групи слухачів.  
Заняття 1

Гастротуризм як наслідок смаку до життя, любові до пригод і як наслідок — любові до смачної їжі

  • Види гастрономічного туризму.
  • Література.
  • Аналіз і перспективи ринку гастрономічного туризму:
    – в світі;
    – в Україні.
  • Рекомендації з безпеки гастрономічніх турів (WFTA + власний досвід + пандемія).
  • Аналіз Звіту 2020 State of the Food Travel Industry report.
Заняття 2

Підбір локацій

  • Ресторанні рейтинги, премії.
  • Гастрономічні тури за кордоном. Приклади.
Заняття 3

Робота з текстами, описами

  • Фудблогінг.
  • 13D.
  • Гастрономічні українські ТВ Шоу, блоги, ЗМІ.
  • Рекомендована література.

Дегустація пиво / вино / сир (Онлайн/Офлайн)

Заняття 4

Фінансові моделі

  • Робота з партнерами.
  • Ролі в екскурсійному бізнесі.
  • Платіжні системи.
Заняття 5

Маркетинг. Просування

5К: Product. Price. Place. Promotion. People

  • Власні площадки (сайт, сторінки в соцмережах);
  • Реклама Facebook, Instagram;
  • Запрошення;
  • Репости по групам;
  • Репости по партнерам;
  • Сторіз;
  • Партнерські майданчики поза соціальний мереж;
  • Месенджери;
  • Розсилки агентам.
Заняття 6

Постановка завдання підсумкового проекту

Дегустація пиво / вино / сир (Онлайн/Офлайн)

Індівідуальна постановка завдання та обговорення підсумкового проекту.

  • Скласти гастрономічний тур / екскурсію;
  • Зробити його опис;
  • Підготувати зображення для фб, Інста і тд;
  • Розрахувати вартість;
  • Скласти комерційну пропозицію партнерам.
Заняття 7

Захист проектів слухачів

  • Аналіз проектів.
  • Завдання на доопрацювання.
Заняття 8

Аналіз доопрацьованих проектів

  • Підведення підсумків курсу.
  • План подальших кроків.

Виникли питання? Пишіть нам!